sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Week end

Se olis viikonloppu taas pulkassa. Ja koko viikko! Hirveetä kiirettä pittää tämä mualima. :s Ei kyllä haittaa yhtään että kesä tulee nopeesti. Tai ainakin tuntuu tulevan.. 
Perjantain kasarit meni aika nappiin: vaatteet löyty itelle ja jopa kaverille omasta vaatekaapista! Ja ai että tykkäsin siitä krepatusta tukasta! 8) Yllättävän hyvin ihmiset oli pukeutunu; löytyi hikipantoja, värikkäitä verkkareita, lyhyttä sortsia, nahkarotsia ja mahtavaa musaa! Kuten tämä. :P Itse poistuin pelipaikoilta jo 12 aikaan, sillä lauantai aamuna oli herätys jo seitsemältä. 
Ja aijai se aamu tervehti heti aluksi hyvällä päänsäryllä ja väsymyksellä.. Järkyttävää koomailua kahdeksaan asti ja 8:50 lähti bussi kohti kaupunkia. Hansun kanssa käytiin tuhlailemassa, kun sitä rahaa tuntuu olevan niin paljon ylimääräistä! (=ei yhtään ylimääräistä) Mukaan tarttui:
Bruno Bananin ahh niin ihana Pure woman, Vero modan nahkabolero ja kaulakoru
 Nää paidat sopii vaan niin hyvin eräälle jurrikalle, ettei niitä voinu jättää H&M:lle
Paidat siis H&M

Ens viikolla oliski aika hyvin ohjelmaa joka illalle; MA koulua neljään, reenit ja kokous, TI hieronta, KE koulutus, TO parturi <3, PE töitä ja jurrikan luo. :) Toivottavasti menee nopeesti, kaks viikkoo on tyhmän pitkä aika!

Hyvää ja toivottavasti keväistä viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

SPEAK!