torstai 14. huhtikuuta 2011

Kesä saa sekaisin.. Monellakin tavalla.

Pukeutuminen
Talvisin pukeudun vaan farkkuihin ja huppareihin.. Ja sallitut värit on vain musta, valkoinen ja harmaa. Hyvin yksinkertaista, ei kuitenkaan mitään ryysyjä! Mutta tälleen kun aurinko alkaa pilkahtelemaan, niin farkut vaihtuu sukkahousuihin, hupparit mekkoihin jne. Värejäkin alkaa tulemaan hiukan enemmän. Äitikin sanoi kaupungin Gina Tricotissa mulle että olenko ihan sekaisin, kun esittelin jotain rihkama ristikaulakorua! Talvella kiersin nuo kaupat kaukaa. Kaikki piti olla aitoa ja brändiä. Linja on edelleenkin tiukka, mutta rakoja on havaittavissa.. 

Mieli
Talvella olin koko ajan tulenarka. Jos kokouksissa ei kuunnellut, tehny mitä piti tai lähtenyt vaikka oli luvannut, olin kuin tulta ja tappuraa. Murisin heti! 'Miksi pitää luvata ja sitten sanotaankin että ei jaksakaan lähteä?' 'Miksei ihmiset voisi hoitaa asioita niinku mie ne haluaisin hoidettavan?' 'Onko noin hel***** vaikeaa olla vähän aikaa hiljaa että saan asiani sanottua?!' Jotenkin noin se meni. Enää en räyhää niin paljon, vaikka tulisieluni on täysissä liekeissä koko ajan! ;) Eilenkin eräs nuorisovaltuustolainen perui tulemisensa koulutukseen, vastasin vain 'Jep. :) Koita parantua!' Eikä kyseessä siis ollut käyttää minkäänlaista sarkasmia. Jälkeenpäin mietin että miten olinkaan vastannut?! :o Kesä siis virkistää mielen! 

Urheilu
Talvella en käynyt hiihtämässä, luistelemassa, lenkillä, salilla tai tehnyt pienintäkään elettä urheillakseni. Tosin, kävin kyllä rinteessä laudan kanssa, mutta vain pari kertaa. Nyt palan halusta lenkkeillä, pyöräillä ja olen täysissä leikeissä kun mietin että kohta pääsee tai on pakko päästä rullaluistelemaan! 8) Kamalan huono omatunto, jos ei käy lenkillä illalla. :s Eilen ei millään ehtiny, joten tänään on ihanan hikinen lenkki tiedossa!

Ruoka
En ole ikinä ollut hintelä tai minkään sortin kukkakeppi. Mutta en myöskään ylipainoinen, eli siis normaali. Omasta mielestäni kuitenkin olisi mukava olla edes hiukan 'hintelämpi.'
Äitini ja isäpuoleni innoittamana olen aloittanut hiilihydraatittoman ruokavalion (=karppaus). Tämä on ihme sillä olen aikamoinen tunnesyöjä. Koeviikolla stressi helpottuisi huomattavasti suklaalla tai parisuhdekriisi hoituisi helposti parilla leipäpalalla. Viikko viikolta kuitenkin olen lähempänä tavoitettani. :)

Heräteostokset
Talvella olen yleensä asenteella: 'Ei mitään turhaa tai rihkamaa!' Kevät mieli pääsi yllättämään viime sunnuntaina kun käytiin äitin kanssa pörräilee Juvan kunnan mahtavissa kaupoissa ja mukaan tarttui eurolla:
 Söpösöpösöpö! Sen nimi on Tuomas :)
Tuomaksen kaveri on jo parin vuoden takaa, 
samaa sarjaa oleva Tempo! :)
Nuo lelut on vaan niin vastustamattomia! Vanhempi veljes Tempo on kärsinyt hiukan; joskus hätäpäissäni päätin piirtää sille ikkunat ja kirjoittaa katolle 'TEMPO'. Tietenkin tuli katuma päälle ja äiti yritti putsata sitä muttei oikeen onnistunu kunnolla. Tempolta lähti vähän karvoja.. :(

Tällaisia ilmiöitä! Niin se valo ja lämpö vaan muuttaa pippurisemmankin. :) Mutta nyt täytyy kyllä lopetella. Hauskaa päivääja nauttikaa lämmöstä ja valosta! :)

Teillä samanlaisia kokemuksia kevään tullessa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

SPEAK!