maanantai 25. huhtikuuta 2011

Summerr.. It's knocking behind the door!

Missä ne neljä vapaapäivää nyt olikaan?! Mihin ne katos? KUKA NE VEI? Tai sit mulla oli vaan niin vietävän mukavaa. :) Oli kyllä mahtaisa pääsiäinen. Ei mitään suurempia hulapaloita, normaalia maalaisarkea. That's what I like. Torstaina olikin siis illalla nokka kohti maaseutua ja sieltä kotiuduin vasta tänään. Piti tulla eilen, mutta.. Kullan kainalo, paras kainalo. :)

Pääsiäisenä:
1. Kävin kuvailee. Aijai, ei tuota keliä voinu kokonaan sivuuttaa! Löysin mm. kevään ensimmäiset kukat!
 kuva by Haisuli
2. Seikkailin metsässä. Olin menossa Cherryn luo moton kyytiin istumaan, mutta.. Erehdyin koneesta kun lähistöllä oli kaksi konetta. Hahhah, kunnon maastolenkki. 8)
3. Grillasin. Eilen oltiin iltapäivä ihan kaksin, kun vanhukset lähti kyläilemään. Me siinä terassilla sitten grillailtiin vähän liholoita. :P Naminami.
 kuva by Haisuli
4. Suojelin vanhoja tavaroita. Yhessä tosi vanhassa navetassa oli erilaisia rekiä, joita me sitten suojeltiin ja varjeltiin miesten rajulta käsittelyltä. Ne siis piti ottaa talteen, tietty! 8) Muinaistavaroita.
5. Katsoin Housen 1. tuotantokautta. 'Sä et ikinä keskity muhun!' sano toinen, kun illalla tuijotin vaan Housea. 
6. Istuin kevarin kyydissä. Aijai, se on mukavaa! 8) Syötiin, käytiin saunassa ja lähdettiin ajelee Sulkavan kautta Juvalle ja sieltä takasin. Khih, ei ollu ees kylmä ajella!
7. Painin. Meillä on mahtavia painiotteluita aina! :D Se käy oikeesti urheilusta.
8. Kävin navetalla.
9. Tein ruokaa.
 kuva by Haisuli
10. Ihmettelin sitä kuinka ihmisellä voikaan olla asiat hyvin.
11. Tanssin. Tänään oli reenit, vaikka onkin pyhäpäivä. Esitykset ne vaan ei pyhäpäivistä piittaa, joten oli pakko reenata. 
12. Sain hienon Kinder yllätyksen. :P
13. + muuta turhaa..
 kuva by. Haisuli
Sellainen pääsiäinen mulla. :) Ei siis mitään kovin erikoista, mutta tarvihteeko ollakkaan? Mä tykkään maalaiselämästä, ilman minkäänlaisia hienouksiakin! 
Huomenna olis edessä taasen arki. Paitsi sitten koulun jälkeen kaupunkiin elokuviin! 8) Rio 3D. U-uu! Mukavaa. :) 
Jatkuis tää kelikin viellä tämmösenä, aijai.
Writer: Happy girl.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

SPEAK!