perjantai 27. toukokuuta 2011

All night long alone at home..

Eilen:
Heräsin ekan kerran jo viideltä jännittämään iltaa, mut lopulta nousin vasta kuudelta. Mahassa kieri koko päivän, mut ruotsin kokeeseen pystyin keskittymään yllättävän hyvin! Läpimenot alko auditoriossa viideltä, mut minä innokkaana jännittäjänä olin jo kolmelta paikalla! 8) Ihan järkyttävää se jännitys, varsinki ku katsomossa on ekaa kertaa hyvä ystävä ja boyfriend. KÄÄK. Mut aijai on se aina vaan yhtä ihanaa antaa palaa siellä lavalla! Tsihih, ja tulihan siltä suomalaisjörrikältäkin kehuja. :)


 Tänään:
Heräsin aamulla kahdeksan aikaan kun "haavoittamaton tää sydämeni on.." alkoi soimaan eli rakkaani soitti ja HERÄTTI. 
Vastasin kauniisti:
"mitä vittua?!" 
 ja toinen:
"Ajattelin soittaa, kun en jaksanu laittaa huomenia viestillä! Jou'at heräämään jo."
Ai joudan?! NO EN OIKEASTAAN. Heräsin kumminkin.. Pääsin tosin sängystä ylös vasta puolen 10 aikoihin, koska Greyn 2. tuotantokausi on koukuttanut mut. <3 Sit lähdin kävelemään koululle tyttöjen luo ja siitä matkustettiin Eltsin luo ja siellä mätystettiin ja katsottiin The day after tomorrow ja Lipstick Junglea. Oli suht kooma meininki, mut kyllä maistuu. Sit heppatyttö lähti heppailee joten minä ja Hanski siirryttiin meille syömään ja Greytä kattoon. Eli tää päivä on menny ihan koomaillessa, toisaalta hyvä koska en muista millon viimeks olisin ollu näin laiska. Ansaitusti laiska. Nyt oon ollu illan yksin kotona, ku porukat on töissä. Tältä näyttää mun ilta: 


Huomenna:
Aamulla juoksen pirteänä seittemään töihin ja säädän siellä taas kassalla rahojen kanssa ja mokaan kaiken, masennun ja tuun 12 kotiin lukemaan historiaa. No en masennu, mut joka tapauksessa huomenna ois töitä. Ja kaverini kassa odottaa siellä, joten pliis älkää tulko ässään. :s Sitten alkaakin historian luku-urakka joka kestää koko viikonlopun. Mut muistakaamme: ens tiistai, keskiviikko ja torstai vapaa-päiviä. <3 


Mut nyt aa aa että jaksa huomenna ponnistella! Ötyjää. :)
Kuvat by haisuli

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

SPEAK!