sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Ostoksia ja ystävänpäivää


Niin on tekstitaito kunnialla takana.. Tai no siitä kunniasta en niin tiedä, mutta takana se varmuudella on. Pitänee kommentoida sen verran että olin kyllä odottanut erilaista koetta. En oikein tiedä miten mun pitäis osoittaa kypsyyttäni tehtävässä jossa pyydetään kertomaan Roope-Ankan suhtautumisesta rahaan? Tai jotenkin. Anyways, hurautettiin Hanskin kanssa kokeen jälkeen Mikkeliin kaupoille pitkästä aikaa! Mukaan tarttui yllättävän paljon kosmetiikkaa.. :o Ostostelun jälkeen ahdettiin itsemmme Amarilloon ja siellä naatiskeltiin melkein kaks tuntia! Omnom. 


1. Chanelin silver light eyeliner, joka oli tarjouksessa puoleen hintaan! 2. Make Up Storen huulikiilto/rasva, tarjouksessa vain 2e! 3.Maxfactorin jonkinlainen hopeinen luomipuuteri. Pakko kokeilla miten toimii! 4. Lähinnä penkkareihihn Lumenen Natural Code vintage red huulipuna. 

.


Kun joululahjaksi sain iPhonen niin ostin itse Marimekon Kaivo ja Siirtolapuutarha kuosiset kuoret rakkaaseeni. Mutta kuinkas kävikään.. Kummatkin suoraan sanottuna imivät tahmaisella pinnallaan kaiken lian itseensä, eikä se lika mihinkään lähtenyt. Kuoret ovat siis suoraan sanottuna parin kuukauden käytön jälkeen ruskeat, elleivät jopa oranssit. Kävin sitten perjantaina ostamassa jo kolmannet kuoret, tällä kertaa Soneralta. Kyseisiä glitter kuoria olen kattonut jo pari kertaa, mutta nyt oli syy ostaa! Love it.






Sitten siirrytään meidän tän vuotiseen ystävänpäiväkorttiin! Äiti tekee ahkerasti aina erilaisia kortteja ja tämän vuotinen ystävänpäiväkortti on saanut ideansa Hesarista. Nuo sanomalehtipallot on siis pyöritelty Hesarista. :) 

Tällaista tällä kertaa! Ensi viikolla onkin sitten oikea hulapaloo viikko nimittäin penkkarit! Huomenna maalaillaan koko päivä koululla abilakanoita ja tiistai taitaa mennä samalla kaavalla. Yritän malttaa postailla edes kännykkäkuvia jossain välissä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

SPEAK!