tiistai 10. tammikuuta 2012

2011

Vuosi 2011 oli kokonaisuudessaan ihan mukava, ei juurikaan kohokohtia muttei alamäkiäkään. Kesä meni hyvin pitkälti töitä tehdessä ja Juva-Leipämäki väliä reissatessa. Mutta tässä kuitenkin hiukan koontia kuukausittain vuodesta 2011 (jätän tammikuun kokonaan pois, ei kuvia koko kuukaudesta eikä muutenkaan mitään ihmeellistä, syyskuusta ei löytynyt yhtäkään kuvaa :D):
Niinkuin näkyy niin helmikuussa koristauduttiin oikein urakalla eli Wanhat ja orjapäivä. :D Kaunista jälkeä saa huulipunalla aikaan! Kiitos Inka. :) Hengailtiin taasen Vinteron kanssa ja ramppasin harvase viikonloppu siellä pitkästä aikaa. Kalenteri näyttää helmikuun kohdalla lähinnä koulunkäymiseltä ja nuorisovaltuustolta.

 Minä hyvin hiljaisesti täytin 17weeee! Nuorisovaltuuston järjestämä yyber magee Näkymätön yö, jea vuoden ponnistus ja onnistunut sellainen. :) Koulua koulua ja viikonloppuisin maalla oloa. 

ALOITIN BLOGIN! Wuhuuu. Käytiin vähän bilettämässä kasaristi eli 80's party. Huhtikuussa oli myös aika tavata pitkäaikainen ihastus; Sami Hedberg. <3 Kuopiossa sitä äitin, Harrin ja Vinteron kanssa. Sami oli kyllä paras! Muahaha. Yleistä hengailua ja kuvaaminenkin lähti positiiviseen suuntaan kevään tullessa.

 Metsästin viimeisille kouluviikoille motivaatiota, jotai ei kuitenkaan koskaan löytynyt. Käytiin pjn kanssa vähän kouluttautumassa Helsingissä ja oli kyllä tähän astisen nuorisovaltuustourani paras koulutus! :) Nice people ja hyviä vinkkejä. Todennäköisesti koukutuin Greyn Anatomiaan jo ennen toukokuuta, mutta ensimmäiset kuvalliset todisteet oli toukokuulta joten GREYNITOMIA ISKI. <3 Kuinka kumMaa on kaikkialla -tanssiesitys, oli hienoa!

KESÄLOMA. Päättärit aloteltiin tyttötporukalla meiltä ja suunnattiin rannalle ja sieltä vielä kaverin kämpille. Hyvissä ajoin eli jo 12 jälkeen kotiin aa aa. :P Käytiin serkun valmistujaiskekkereillä ja vietiin tuo miun jörrikkäkin ensimmäistä kertaa sukulaisten arvioivien silmien alle. :) Mhihih. Käytiin tyttösten kanssa Puumalassa mökkeilemässä, reissu ei menny ihan suunnitelmien mukaan. Mukavaa oli silti! Juhannus meni rauhallisesti maalla köllötellessä. Kesäkuussa käytiin monta kertaa Puumalan satamassa kahveella ja jiätelöllä. :P Töitä.

Soudutsoudutsoudut, oli super mahtavaa Hanskin ja Marin kanssa. 8) Ai että niitä muistoja. 15. päivä kävin ottamassa vähän lisää merkkiä ihoon, niin kuin kuvasta näkyy. Sain mun hienon kesämekon! Koulun alun stressausta. Ja töitä. 

 Koulu ja vinopino kirjoja pitkästä aikaa. -.- Salaisen metsästyksen jälkeen löysin mun nahkamarin kellarista. Tein naminami kakkua! Surkuhupaisa reissu Ellun kanssa Mikkelissä ja elokuvissa..
Jurassic meni ihan ohi, ei tullu ees käytyä.

Kouluakouluakoulua. Tyttöjen kanssa perinteinen kuukausittainen kokoontuminen kera ison ruokakasan totta kai! Äitin kanssa hieno kuvausreissu kauniina sunnuntaina. Kävin Haukivuoressa sukuloimassa ja katsoin Da Vinci Koodin, mau mikä elokuva! Syyslomalla Hentun pienessä kodikkaassa kämpässä ja maaseudulla!  Tein maailman parasta limevalkosuklaakakkua. Aloitin työt myös Postilla lajittelussa.

Jouluun valmistautumista, jihuu! Autokoulun aloittaminen jänskätti jonkun verran, hengissä kuitenkin tähän mennessä vielä. Rattaan koulutusvkpl hienollahienolla mökillä. :) Lukioteatteria jo aika kiihkeästi. Mukava 50vee juhlaviikonloppu ja uusiin sukulaisiin tutustumista.

 Itsenäisyyspäivänä hienoja pipareita ja hieno piparkakkutalo! Ekat ajotunnit. :s Nuorisovaltuuston järjestämät Joulutanssiaiset, joissa esiintymässä ihanat Hurman pojjaat. Joulu maaseudulla rakkaan kainalossa ja lomastakin suurin osa siellä. :) Hieno maaseutu sightseeing Niinan kanssa, pakko mainita oli mahtava reissu. :D Uus vuos oltiin rauhallisesti kaverin luona tyttöjen kanssa, katottii leffoja ja syötiin ittemme mukaviksi. Minä perinteitä kunnioittaen nukahdin jo ensimmäisen leffan aikaan..

Sellainen vuosi.. Paljon hyviä muistoja ja hauskoja retkiä. Tosin kun olen lukenut muiden bloggaajien koontejä viime vuodesta, tunnen itseni mökkihöperöksi. :D Mutta elämä on kyllä tosissaan rauhottunut huomattavasti parin vuoden sisään.. Ei sitä enää jaksa lähteä juuri mihinkään viikonloppuisinkaan. Jos pääsee rakkaan kainaloon, niin siinä on hyvä olla.
Nyt kuitenkin kohti kiireistä kevättä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

SPEAK!