lauantai 10. joulukuuta 2011

Glasögon, jag tycker.





Siinä onkin mun viimeisimmän kakkulatulokkaat! :) Ruskeat ja huomattavasti retrommat kuin kahdet aikaisemmat. Mutta mukavat <3 Eilen käytiin Specsaversilta hakemassa, ja siitä asti on aika tiukkaan pysynyt päässä. 


 Sain siis ensimmäiset lasit vasta viime syksynä, kun oltiin hankkimassa feikkilaseja ilman vahvuuksia. Kävin näkötarkastuksessa ja lähinäössähän olikin pientä häröä. Kaukonäön hajataittoakin jonkin verran. Ilmankos olikin koskenut päähän niin pirusti aikasemmin! :D Ekat kakkulat oli siis nuo mustat Missonit ja nuo valkoiset Pregot on tältä kesältä. Kaikki kolmet pokat on löydetty Specsin alerekistä ja selvitty siis toooooooosi halvalla kun ei linsseihinkään uppoa juurikaan.




Ennen ensimmäisiä laseja, olin jo pitkään halunnut niitä. Useimmiten ihmiset inhoavat pitää silmälaseja mutta kyllä meikäläinen tykkää! Piristää kasvoja uudella tavalla ja jotenkin antaa ilmettä. Onhan vaatteitakin paljon, miksei siis myös laseja! Tietty, helppo mun on sanoa kun löydän lasit aina alerekistä ja linssitkään ei käytännössä maksa mitään. Useilla lasit kuitenkin maksaa moniamonia satasia, eikä lasien hankkiminen ole niin helppoa. 


Tämä kuva ei siis mitenkään ole nyt kohdistettu teihin lukijoihin! :D Ostin tämän eiliseltä kaupunkireissulta tuolle parisuhteen toiselle osapuolelle.. Se kun aina esittelee pientä vauvamahaansa niin innokkaasti! Se siis näyttää ihan vauvamahalta kun se pullistelee sitä aina mun nenän edessä. 
Mutta jos tää seikkailee nyt ensimmäiseen maailmansotaan, Euroopan unioniin ja livsfrågoreihin..

Hihhei. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

SPEAK!